31 Ciri Orang dari Kentutnya (Versi Jawa= Cirine wong seko entute)



1. Wong sing ora JUJUR
Wong sing nek ngentut terus nyalhke wong liyo
2. Wong GOBLOG
Wong sing ngempet ngentut sampai jam-jaman.
3. Wong sing JEMBAR WAWASANE
Wong sing ngerti kapan kudu ngentut.
4. Wong Sing SENGSORO
Wong sing pengn banget ngentut ning ora iso ngentut.
5. Wong Sing MISTERIUS
Wong sing nek kentut wong liyo ora ono sing ngerti
6. Wong Sing GUGUPAN
Wong sing ujug-ujug nyetop entuke nek pas lagi ngentut.
7. Wong Sing percoyo Diri
Wong sing ngiro nek entute dhewe ambune mesti wangi
8. Wong sing KEJEM (SADIS)
Wong sing nek ngentut terus dikibasno nang koncone.
9. Wong sing ISINAN
Wong sing nek ngentut terus ke ‘isinan dhewe
10. Wong SING STRATEGIS
Wong sing nek ngnetut ngarepe wong liyo iso nylamurke entut’e nganti wong lio ora kepikiran maneh.
11. Wong sing BODHO
Wong sing nek bar ngentut terus ambegan njero-njero dienggo entute sing metu.
12. Wong sing Gemi
Wong sing nek ngentut metune dia tur sethtithik-sethithik.
13. Wong sing SOMBONG
Wong sing seneng ngambu entute dhewe
14. Wong Sing RAMAH
Wong sing seneng ngambu entute wong liyo.
15. Wong Sing ORA RAMAH
Wong sing nek ngentutmalah mendhelik lan ngamuk-ngamuk.
16. wong Sing KEkanak-kanakan
Wong sing senenge ngentut neng njero banyu ben iso ngematno munine blekuthuk-blekuthuk.
17. Wong sing ATLETIS
wong sing nek ngentut karo ngeden.
18. Wong JUJUR
Wong sing ngakoni nek awake bar ngentut.
19. Wong PINTER
Wong sing iso niteni ambune entut wong lione.
20. Wong SIAL
Wong sing di entuti terus karo wong lio.
21. Wong sing KURANG KONTROL DIRI
Wong sing nek ngentut mesti katutan ampase.
22. Wong sing ORA IKLAS
Nggak mambu entute dewe, wong liya sing mambu muring-muring.
23. Wong sing GEMI
wong sing menowo ngentut, metune swara entut di endat-endat dadi ping 7.
24. Wong sing SOK AMAL
Wong sing menowo ngentut, metune di brolno, sak ampase.
25. Wong Ra NGGENAH
Angger ngentut silite ditempeli terompet , ben samsaya banter swararane.
26. Wong RA UMUM
Yen Ngentut di Lagokake.
27. Wong PENSIUNAN PRAJURIT
Yen ngentut di penggak-penggok, kareben swarene kadya unining bedil.
28. Wong RA SABARAN
Wis ngueden methuthut ra muni entute malah bole sing metu.
29. Wong Solo/Yogya (mohon maaf untuk yang sering ke solo)
Entute aluun banget, dawa lan sajak ndandang gulo.
30. Wong GENDHENG
Wong sing ngamati ciri-cirine wong liya saka carane ngentut.
31. Wong RADUWE GAWEAN
Ndiskusekake soal entut (kaya’ sing maca)

(source: unknown)

2 responses to “31 Ciri Orang dari Kentutnya (Versi Jawa= Cirine wong seko entute)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s